Draaiboek discussie

[ Discussie | Overzicht | Zoeken | E-mail opsturen | Antwoorden ]

Oefening spectrale analyse

Category: Algemene opmerkingen
From: John De Poorter
Date: 2/3/98
Time: 2:52:07 PM
Remote Name: 157.193.46.66

Comments

Beste,

ik heb mijn voorstel over de inhoud van het onderdeel 'spectrale analyse' uitgewerkt in een web op het volgende adres http://shrike.ugent.be/dbintec. Ik bij de uitbouw volgende ideeën gebruikt :

1. Elk onderdeel correspondeert met één of een samenhorend aantal didactische doelstellingen.

2. Elk onderdeel komt in een aparte html-file. Hierdoor kan men vanuit elke andere file een link leggen naar een specifieke doelstelling zonder te verdwalen.

3. Het is mijn voorstel om de verschillende niveaus gewoon parallel in verschillende files uit te werken. Meestal streven verschillende niveaus gewoonweg verschillende doelstellingen na.

4. Elk onderdeel streeft een zo goed mogelijke verwezenlijking van de bijhorende doelstellingen na en evalueert deze doelstelling.

5. Interessant Multimedia-elementen moeten in dit web toegevoegd worden : een echte FFT en octaafband analyzer waarmee de student voorbeelden kan analyzeren.

Bemerk dat het hier enkel gaat om de centrale database. Het concept gids zit hier nog niet in uitgewerkt. Maar het geheel is zo opgebouwd dat voor de uitwerking van de gids nog alle mogelijkheden zijn.

Bekijk ook eens een ontwerptekst over de opbouw van webs die te bereiken is via de vergaderzaal.

Hopelijk kunnen deze voorstellen aanzetten tot verdere verbeteringen.

tot later,

John

Last changed: October 17, 2000